Brillen

Bij ons vindt u volop brilmode! Of het nu gaat om opvallende hippe brillen of juist om minder opvallende brillen.  Onze passie – u goed laten zien – komt tot uiting in de keuze van onze glazen. Dan wel van kunststof dan wel van echt glas.

Monturen

Elk jaar bezoeken we nationale- en internationale beurzen en congressen om op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen. Hierdoor bieden wij u de beste kwaliteit en is onze collectie altijd up-to-date.

Onze winkel heeft een ruim assortiment (zonne-)brilmonturen in diverse stijlen. Zo vindt u altijd de bril die het beste bij u past. We helpen u daar graag bij!

Nieuw bij ons zijn de wisselbare brillen van het merk Dilem. Het van oorsprong Franse merk is een gepatenteerd systeem waarbij de veren van de monturen eenvoudig gewisseld kunnen worden. Van 2 tot 8 nvember hebben we speciale Dilem week waarbij we bijna alle veren in onze winkel hebben. Van harte uitgenodigd! Nu vast inspiratie opdoen? Kijk op Facebook of op Pinterest.

i.Scription glazen

In een mooi montuur horen natuurlijk brillenglazen van uitstekende kwaliteit die u écht scherp laten zien. Wilt u daarnaast ook meer contrast en intensere kleuren? Kies dan voor i.Scription. Dit is ook een goede oplossing als u bijvoorbeeld een beter nachtzicht nodig heeft. Kom voor een uitleg en een gratis nachtzichtmeting langs.